Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Paris SG vs. Chelsea - Pariuri Liga Campionilor

Paris SG vs. Chelsea - 16 Februarie 2016

Paris SG vs. Chelsea -  16 Februarie 2016Paris SG si Chelsea se vor intalni pe data de 16 Februarie 2016 pe stadionul Parc des Princes (Paris), un meci contand pentru 1/16 Uefa Champions League.

În cele mai recente întâlniri H2H PSG a castigat un meci, Chelsea a câștigat un meci și au existat trei remize dintre care Chelsea a castigat una la penaltiuri.

Acesta va fi primul pas pentru obiectivul lui PSG de a ajunge in semifinalele Ligii Campionilor în 2016 și va fi una dintre ultimele oportunități pentru Zlatan Ibrahimovic privind atingerea și câștigarea Champions League; Zlatan știe asta, echipa sa știe asta și PSG știe asta. PSG va avea avantajul terenului de acasa și avand in vedere miza pentru PSG si Zlatan acest lucru va juca un rol important in joc. PSG au totul de partea lor în acest an. Lucrurile într-adevăr încep să se clarifice pentru Chelsea odata cu plecarea lui Jose Mourinho. Guus Hiddink face o treabă bună în recuperarea formei în scădere în EPL. Este foarte important pentru Chelsea sa se ridice la nivelul la care s-au aflat anul trecut in UCL pentru a avea o șansă de a câștiga meciul de la PSG. PSG nu poate pierde aceast meci, Chelsea va gestiona cel mult un egal.


Pronostic :  Paris SG 2-1 Chelsea