Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Arsenal vs. Barcelona - Pariuri Liga Campionilor

Arsenal vs. Barcelona - 23 Februarie 2016

Arsenal vs. Barcelona -  23 Februarie 2016Arsenal si Barcelona se vor intalni pe data de 23 Februarie 2016 pe stadionul Emirates Stadium (Londra), un meci contand pentru 1/16 Uefa Champions League.

Arsenal a avut o scădere drastica in ultima perioada dar a reușit să revina atat in Premier League, precum și in UCL, cu Bayern Munchen reusind miraculos avansarea în Liga Campionilor. Arsenal va juca fără Welbeck, Wilshere, Rosicky și Cazorla acestia fiind accidentati pe termen lung. Pentru a avea o șansă pe Camp Nou pentru a doua mansa a UCL 1/16 , Arsenal va avea nevoie sa câștige acest meci și, de preferință, cu o diferență de 2 goluri, nu este o sarcină ușoară, in fața Barcelonei. Barcelona are cota de 1,77 pentru a câștiga acest meci si ar putea părea ca un pick bun, dar rețineți că trioul exploziv al Tunarilor reușeste să înscrie împotriva oricărei echipe, ceea ce sa întâmplat pe Emirates, atunci când Arsenal a batut Bayern Munchen, anul trecut. Barcelona a fost si este puternică în acest sezon, chiar dacă unele dintre cele mai mari nume lor au fost în mijlocul unor acuzații de fraudă fiscală. Barca va veni în acest joc cu Rafinha accidentat care se spune că va fi disponibil abia în luna Martie a acestui an. Ambele echipe au un puternic potențial ofensiv asa ca un rezultat de peste 2.5 goluri este foarte probabil. Barcelona ar trebui să câștige acest joc fără probleme. Cu toate acestea Arsenal, cu trioul Giroud, Özil și Sanchez lucrand împreună pe teren, se poate întâmpla orice.


Pronostic :  Arsenal 1-2 Barcelona