Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Atletico Madrid vs Bayern Munich - Pariuri Liga Campionilor

Atletico Madrid vs Bayern Munich - 27 Aprilie 2016

Atletico Madrid vs Bayern Munich -  Pariuri Liga Campionilor -  27 Aprilie 2016Bayern Munchen este montată in a obține cel mai bun rezultat inca din prima manșă a semifinalelor UCL, în ciuda rezistenței pe care o va exercita Atletico Madrid pe teren propriu. Aceasta este șansa Bavarezilor de a face o tripla ( Cupa, Campionat si UCL), cu toate frustrarile Ligii Campionilor pe care le-au experimentat în sezonul trecut, ei nu vor permite ca acest meci să distrugă visul lor de a castiga toate trofeele importante in acest sezon.

Pentru Atletico Madrid, acest meci împotriva Bavarezilor, oferă încă o șansă de a dovedi superioritatea in meciurile jucate pe teren propriu. In sferturile de finala UCL, Atletico a dejucat planurile Barcelonei pe propriul lor gazon. Acest lucru a fost în ciuda faptului că Atetico a pornit ca ousider in acel meci. Poate repeta Atetico jocul bun din sferturi când se va confrunta cu gigantul din Bundesliga?

Ei bine, Atletico Madrid are o apărare impresionantă. Aceștia au reușit să păstreze 6 meciuri fara gol primit din ultimele opt partide disputate.

Din păcate pentru Atletico va lipsi Diego Godin în acest meci. O accidentare îi va obliga să rămână pe margine mai mult timp. Cu toate acestea, Fernando Torres va fi din nou pe teren. Prezența lui Torres alături de atacantul Antoine Griezmann va da echipei un impuls concret în această inclestare.

Bayern doreste implinirea visului de a castiga tripla mult râvnită in acest sezon competitional, se așteaptă ca Bayern să caute și să distrugă însăși nucleul puterii echipei Atletico Madrid pe Vicente Calderon. Benfica a fost aproape sa ii impiedice in accederea in semifinale și a trecut ceva timp de când nu au mai ajuns în finala turneului.

Bavarezii simt o foame copleșitoare și o dorința arzatoare în asigurarea trofeului Ligii Campionilor in acest sezon. Acest lucru este valabil mai ales pentru Pep Guardiola care, in ciuda interpretarii sale spectaculoase la Bayern este încă criticat pentru că nu a putut oferi trofeul Ligii Campionilor.

În această întâlnire Bayern vine in urma a 7 meciuri neînvinsă in Champions League. Când vine vorba de apărarea lui Atletico, ei vor exploata acesta aparare cu atacul lor extraordinar. În ultimele 6 jocuri de Liga Campionilor, Bayern a marcat o medie de două goluri pe meci.

Arjen Robben si Holger Badstuber nu se vor juca din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, Jerome Boateng este de așteptat să se întoarcă pe teren și să dea apărarii clubului bavarez un impuls.


Pronostic :  Atletico Madrid 2-1 Bayern Munich