Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Juventus vs. Barcelona - Pariuri Liga Campionilor

Juventus vs. Barcelona - 6 Iunie 2015

Juventus vs. Barcelona -  6 Iunie 2015Juventus si Barcelona se vor intalni pe data de 6 Iunie 2015 pe stadionul Olympiastadion Berlin (Berlin), un meci contand pentru finala Uefa Champions League.

Partida, care e prima finala disputata in luna Iunie, se anunta un spectacol pe cinste, intre castigatoarele titlurilor din Italia si Spania. Juventus porneste cu sansa a doua la trofeu, avand 3.35, in timp ce Barca are cota 1.33.

In Liga Campionilor cele doua formatii au avut parcursuri diferite in grupe, Barca castigand de-o maniera impozanta o grupa cu PSG, Ajax si APOEL, suferind o singura infrangere in faza grupelor. Juventus a terminat pe doi grupa, in spatele lui Atletico, suferind intens pentru accederea in optimi. In fazele superioare italienii s-au metamorfozat intr-o alta echipa, trecand in dubla mansa de Dortmund, Monaco si Real Madrid, fara a suferi vreo infrangere. Catalanii le-au eliminat in fazele superioare pe Manchester City, PSG si Bayern, suferind o singura infrangere, in returul de pe Allianz Arena. Barcelona au castigat doar 2 din cele 8 partide disputate in decursul istoriei contra celor de la Juventus, suferind alte 2 remize si 4 esecuri. 2.48 e cota ca italienii sa nu piarda in fata Barcei in timpul regulamentar de joc. Juventus a inregistrat cea mai buna medie de posesie a mingii din ultimele 11 sezoane (56.19%), in antiteza cu Barcelona, care are cel mai slab sezon din aceeasi perioada (60.95%). Cota ca Barcelona sa aiba sub 57.5% posesie are valoarea 2.10.Pronostic :  Juventus 1-2 Barcelona