Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Franța vs România - EURO 2016 - Grupa A

Franța vs România - EURO 2016 - Grupa A

Franța vs România - EURO 2016 - Grupa AFranța are posibilitatea de a stabili castigatoarea grupei A inca din meciul inaugural in fata României pe Stade De France - 10 iunie 2016. Les Bleus au amintiri neplacute din confruntările cu România.
O remiză 0-0 la Zurich a deschis un turneu Euro 2008 trist pentru Franța, și a fost singurul punct câștigat în întreaga faza a grupelor la turneul Euro din 2008.


Acest meci va fi cel mai dificil test pentru Franta si pare a fi o remiză destul de ușor de obtinut pentru Les Bleus.

Franța vs România - EURO 2016 Grupa A
Data meciului: 10 iunie 2016 (ora locală)
Locul de desfasurare: Stade de France (Paris)

Franța
Franța speră să repete avantajul terenului de acasă unde au câștigat Cupa Mondială 1998 și Euro '84. Didier Deschamps a fost căpitanul la France '98, iar acum conduce o echipă talentată, cu o deosebita calitate în apărare, mijloc și atac. Karim Benzema  , atacantul Real Madrid, este în prezent suspendat din echipa națională.
Paul Pogba va fi privit ca un potențial star al turneului Euro 2016.

 

România
România inca ravneste la performantele de la Cupa Mondială '94 si prezenta lor din sferturile de finală. România nu a mai jucat așa bine de ceva timp. Când au avut nevoie de un nou manager în 2014, s-au indreptat spre omul din spatele acelei veri spectaculoase de la Cupa Mondială. Anghel Iordanescu, in varsta de 65 de ani, a fost reactivat, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. România are ca obiectiv câștigarea grupei A - Euro 2016.

"Pentru a face față Franței în meciul de deschidere, când toată lumea va fi cu ochii pe noi, trebuie sa fim pregatiti sa facem fata presiunii exercitate de public. Presiunea va fi fantastica .." - Atacant România - Claudiu Keseru.

 

Pronostic :  Franța 2-2 România - EURO 2016 - Grupa A