Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Rosenborg vs. Steaua B. - Europa League - Avancronica si pronostic

Rosenborg vs. Steaua Bucureşti - 27 august 2015

Rosenborg vs. Steaua B. - Europa League - Avancronica si pronosticRosenborg si. Steaua se vor intalni pe data de 27 august 2015 pe stadionul Lerkendal Stadion din Trondheim, un meci contand pentru calificarile Uefa Europa League.

Ultimul meci dintre Rosenborg si Steaua Bucureşti a fost pe 20 August 2015 si a fost incheiat cu victoria celor de la Rosenborg cu 3-0.

Va fi un meci între doua echipe foarte puternice in campionatele lor. Sper sa avem parte de un meci spectaculos avand in vedere ca acest meci poate fi considerat un meci crucial pentru Steaua.

Rosenborg vine dupa o victorie in fata celor de la Mjondalen in Tippeligaen si este neinvinsa pe teren propriu in competitile interne si europene de 5 meciuri.
Rosenborg se situeaza pe pozitia 1 in clasamentul Tippeligaen , avand 51 de puncte, 16 meciuri castigate, 3 egaluri si 2 pierdute.
Campioanei Romaniei este legata de situatia lui Paul Papp, intrucat aparatorul acuza o accidentare mai veche si este incert pentru intalnirea in care Steaua are nevoie de o victorie cu 3-0 la finele celor 90 de minute, cota 41.00, pentru a trimite meciul de joi seara in prelungiri.

Steaua Bucureşti este pe cale sa rateze prezenta in grupele unei competitii europene pentru prima data dupa 11 ani, insa victoria din ultima etapa Liga 1 de la Craiova, scor 2-1, a readus optimismul in cadrul lotului lui Mirel Radoi, in privinta mansei secunde cu Rosenborg.

Pronostic :  Rosenborg 2-0 Steaua Bucureşti