Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

AZ Alkmaar vs. Astra - Europa League - Avancronica si pronostic

AZ Alkmaar vs. Astra - 27 august 2015

AZ Alkmaar vs. Astra - 27 august 2015AZ Alkmaar si Astra se vor intalni pe data de 27 august 2015 pe stadionul AFAS Stadion din Alkmaar, un meci contand pentru calificarile Uefa Europa League.

Ultimul meci dintre AZ Alkmaar si Astra a fost in august 2015 si a fost incheiat cu victoria celor de la Astra cu 3-2.

Sper sa avem parte de un meci spectaculos avand in vedere ca acest meci poate fi considerat sansa Astrei de a ramane in cupele europene.

Marius Sumudica are doar rezultate pozitive in confruntarile desfasurate in deplasarile europene, avand o statistica impresionanta dupa doua remize istorice cu Fenerbahce si Inter Milano, pe vremea cand antrena pe FC Vaslui, si o victorie si un egal cu Inverness si West Ham, in actuala editie a Ligii Europa.

„Va fi greu, va fi o presiune uriasa pe jucatorii mei, dar si pe mine. Noi suntem pregatiti mental si fizic, va fi ultima batalie si vrem sa castigam razboiul”, a mai declarat tehnicianul Alb-Negrilor, cotati cu 3.80 sa obtina o remiza ce le va fi suficienta pentru a-si atinge obiectivul.

Pronostic :  AZ Alkmaar 1-2 Astra