Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Atletico Madrid vs. Granada - La Liga - Avancronica si pronostic

Atletico Madrid vs. Granada - 18 Ianuarie 2015

Atletico Madrid vs. Granada - 18 Ianuarie 2015Atletico si Granada se vor intalni pe data de 18 Ianuarie 2015 pe stadionul Estadio Vicente Calderón (Madrid), un meci contand pentru etapa 19 din La Liga.

Utimul meci dintre Atletico Madrid si Granada a fost in Martie 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Atletico cu 1-0.

Anul 2013 in Octombrie Atletico Madrid a invins cu scorul de 2-1.

Atlético Madrid se afla pe pozitia a 3-a in La Liga cu 38 de puncte, 12 meciuri castigate, 2 egaluri si 4 meciuri pierdute. Atletico se afla la 4 puncte in spatele echipei din topul clasamentului Real Madrid.

Granada se situeaza pe pozitia 20 (lanterna clasamentului), avand 14 de puncte, 2 meciuri castigate, 8 egaluri si 8 pierdute. In ultimele 6 meciuri directe Granada a luat decat un punct in fata celor de la Atletico.


Pronostic :  Atletico Madrid 2-0 Granada

Malaga vs. Villarreal - La Liga - Avancronica si pronostic

Malaga vs. Villarreal - 10 Ianuarie 2015

Malaga vs. Villarreal - 10 Ianuarie 2015Malaga si Villarreal se vor intalni pe data de 10 Ianuarie 2015 pe stadionul Estadio La Rosaleda (Málaga), un meci contand pentru etapa 18 din La Liga.

Utimul meci dintre Malaga si Villarreal a fost in Aprilie 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Malaga cu 2-0.

Malaga este surpriza acestui sezon avand in vedere problemele financiare cu care s-a confruntat. Villarreal a ajuns la 7 meciuri fara infrangere in Primera Division, in mare parte datorita jocului solid din aparare.

Villarreal nu poate folosi 3 jucatori cu profil defensiv, situatie care ar putea afecta desfasurare scorului de pe tabela.

Malaga se afla pe pozitia a 7-a in Primera cu 30 de puncte, 9 meciuri castigate, 3 egaluri si 5 meciuri pierdute. Malaga se afla la 1 punct in spatele echipei Villarreal.

Villarreal se situeaza pe pozitia 6 in clasament, avand 31 de puncte, 9 meciuri castigate, 4 egaluri si 4 pierdute.

Pronostic :  Malaga 1-0 Villarreal

Levante vs. Deportivo - La Liga - Avancronica si pronostic

Levante vs. Deportivo - 9 Ianuarie 2015

Levante vs. Deportivo - 9 Ianuarie 2015Levante si Deportivo se vor intalni pe data de 9 Ianuarie 2015 pe stadionul Estadio Ciudad de Valencia (Valencia), un meci contand pentru etapa 18 din La Liga.

Utimul meci dintre Levante si Deportivo a fost in Aprilie 2013 si a fost incheiat cu victoria celor de la Deportivo cu 4-0.

Deportivo La Coruna vine dupa o victorie surprinzatoare obtinuta in weekend impotriva celor de la Atl Bilbao cu scorul de 1-0. Deportivo pleaca cu a doua sansa Vineri seara din cauza jocului slab prestat in deplasare. In ultimele 6 partide disputate in deplasare nu au reusit nici o victorie si de 4 ori s-au vazut invinsi. La asta se mai aduga absenta lui Luis Farina care este accidentat in timp ce Isaac Cuenca si Helder Postiga nu s-au antrenat cu echipa luni si sunt anuntati incerti pentru intanirea cu Levante.

Levante va incepe acest meci ca favorita datorita rezultatelor obtinute pe teren propriu. Echipa gazda este neinvinsa acasa in ultimele 4 meciuri si a reusit sa acumuleze 8 puncte din 12 posibile. Cu toate astea nu a mai castigat o partida de la sfarsitul lui Noiembrie cand se impunea cu 2-1 in fata Valenciei.


Pronostic :  Levante 1-0 Deportivo

Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid - La Liga - Avancronica si pronostic

Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid - 21 Decembrie 2014

Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid - 21 Decembrie 2014Atletico si Bilbao se vor intalni pe data de 21 Decembrie pe stadionul San Mamés Barria (Bilbao), un meci contand pentru etapa 16 din La Liga.

Utimul meci dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid a fost in Martie 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Atletico cu 2-1.

Anul trecut in Noiembrie Atletico Madrid a invins cu scorul de 2-0.

Atlético Madrid se afla pe pozitia a 3-a in La Liga cu 32 de puncte, 10 meciuri castigate, 2 egaluri si 3 meciuri pierdute. Atletico se afla la 3 puncte in spatele Barcelonei.

Athletic Bilbao se situeaza pe pozitia 10 in clasament, avand 19 de puncte, 5 meciuri castigate, 4 egaluri si 6 pierdute.


Pronostic :  Athletic Bilbao 0-1 Atletico Madrid