Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Cagliari vs. Juventus - Serie A - Avancronica si pronostic

Cagliari vs. Juventus - 18 Decembrie 2014

Cagliari vs. Juventus - 18 Decembrie 2014Cagliari si Juventus se vor intalni pe data de 18 Decembrie pe stadionul Stadio Sant'Elia (Cagliari), un meci contand pentru etapa 16 din Serie A.

Ultimul meci dintre Cagliari si Juventus a fost in Mai 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Juventus cu 3-0.

Va fi un meci între o echipa deloc in forma si liderul din Serie A. Sper sa avem parte de un meci spectaculos avand in vedere ca acest meci poate consolida pozitia de lider a Bianconerilor.

Juventus vine dupa un egal in fata celor de la Sampdoria, un egal cu gust amar avand in vedere ca diferenta intre ei si Roma este de doar 1 punct dupa acest "esec" pe teren propriu al Bianconerilor.
Cagliari se situeaza pe pozitia 18 in clasament, avand 12 puncte, 2 meciuri castigate, 6 egaluri si 7 pierdute.

In ultimele 6 intalniri directe Cagliari nu a putut infrange Juventus.

Pronostic :   Cagliari 0-2 Juventus

Chievo vs. Inter Milan - Serie A - Avancronica si pronostic

Chievo vs. Inter Milan - 15 Decembrie 2014

Chievo vs. Inter Milan - 15 Decembrie 2014Chievo vs. Inter Milan se vor intalni pe data de 15 Decembrie pe stadionul Stadio Marc'Antonio Bentegodi din Verona, un meci contand pentru etapa 15 din Serie A.

Ultimul meci dintre Chievo si Inter Milan a fost in Mai 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Chievo cu 2-1.

Va fi un meci între doua echipe foarte puternice din Serie A. Sper sa avem parte de un meci spectaculos si cu multe goluri avand in vedere ca in ultimele 5 intalniri directe am avut parte de 2 sau mai multe goluri.

Inter Milan vine dupa un egal in fata celor de la Ac Milan.
Chievo se situeaza pe pozitia 16 in clasament, avand 18 puncte, 1 meci castigat, 3 egaluri si 8 pierdute. Chievo nu a pierdut in Serie A in ultimele 5 meciuri.


Pronostic :  Chievo 1-2 Inter Milan

AC Milan vs. Napoli - Serie A - Avancronica si pronostic

AC Milan vs. Napoli - 14 Decembrie 2014

AC Milan vs. Napoli - 14 Decembrie 2014AC Milan si. Napoli se vor intalni pe data de 14 Decembrie pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, un meci contand pentru etapa 15 din Serie A.

Ultimul meci dintre AC Milan si Napoli a fost in Februarie 2014 si a fost incheiat cu victoria celor de la Napoli cu 3-1.

Va fi un meci între doua echipe foarte puternice din Serie A. Sper sa avem parte de un meci spectaculos avand in vedere ca acest meci poate fi considerat un derby.

Ac Milan vine dupa o infrangere suferita in fata celor de la Genoa, o infrangere cu gust amar avand in vedere ca de ani buni nu au mai pierdut in fata echipei din Genoa.
Napoli se situeaza pe pozitia 5 in clasament, avand 24 de puncte, 6 meciuri castigate, 6 egaluri si 2 pierdute. Napoli nu a pierdut in Serie A in ultimele 5 meciuri avand o victorie in fata Romei echipa clasata pe locul 2.

In ultimele 6 intalniri directe Milan nu a putut infrange Napoli.

Pronostic :  AC Milan 1-2 Napoli