Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Cum se pariaza online?

Iata pasii pe care trebuie sa-i efectuati pentru a putea paria online:

1. Pentru a putea sa pariati online va este necesar un card de debit sau de credit (Mastercard sau Visa) cu care sa puteti efectua plati online. Este foarte important de stiut daca banca emitenta a cardului accepta platile catre site-urile de pariuri online. Pe langa card se pot folosi si urmatoarele modalitati de depunere/retragere: transferul bancar sau anumite site-uri de plati online (Moneybookers, Paypal).

2. Deschideti un cont de utilizator la casele de pariuri sportive online. Va recomandam sa alegeti o casa de pariuri importanta pentru a avea garantia seriozitatii acesteia. Deasemenea, sfatul nostru este sa alegeti o casa de pariuri care va permite sa pariati pe un singur eveniment.

3. Alimentarea contului creat cu suma pe care doriti sa o pariati. Este important de stiu ca cele mai multe case de pariuri va ofera o serie importanta de bonusuri la prima alimentare a contului.

4. Efectuati pariul dorit. 

Simplitatea si confortul alegerii caselor de pariuri online ne indreptateste sa afirmam ca este cea mai buna varianta de pariere si cu siguranta intr-un viitor apropiat toti pariorii se vor orienta in aceasta directie.