Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Avantajele parierii online

In cele ce urmeaza va prezentam cateva argumente pentru care merita sa alegeti o casa de pariuri online:

1. Nu mai este necesara deplasare la ghiseu pentru a pune un bilet (de cate ori nu ati  asteptat la coada pentru o perioada lunga de timp?). Online aveti posibilitatea de a paria confortabil din fata calculatorului dvs.

2. Bonusuri si promotii diversificate (de cate ori ati fost intampinat la intrarea intr-o casa de pariuri de la coltul strazii cu un bonus consistent? Sau v-a fost returnat primul pariu necastigator?).

3. Puteti efectua pariuri 24h din 24h.

4. Eliminarea obligativitatii de a paria un anumit minim de meciuri pe un singur bilet. Probabilitatea de castig scade direct proportinal cu numarul de meciuri puse pe un bilet (de cate ori ati pierdut doar la un rezultat incorect?).

5. Este eliminata taxa de 15% din suma pariata pe fiecare bilet pe care il jucati (la casele de pariuri standard va este perceputa aceasta taxa).

6. Oferta evenimentelor pe care puteti paria este foarte diversificata. Analizand ofertele mai multor case de pariuri puteti paria pe un anumit meci la o cota maxima (online veti gasi intotdeauna cele mai bune cote pentru un anumit eveniment).

7. La casele de pariuri online aveti posibilitatea de a vedea statisticile echipelor pe care doriti sa pariati precum si clasamentele actualizate la zi, puteti urmari si paria live pe diferite evenimente sportive. Deasemenea puteti urmari istoricul pariurilor facute anterior si cele aflate in asteptare.