Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Sfaturi pariori

Regula nr.1: -  Jucati un singur eveniment pe un bilet! 

Pariati intotdeauna pe un singur meci! Nu fiti genul de jucator, care din dorinta de a “da lovitura”, cumuleaza pe un singur bilet mai multe meciuri. Majoritatea pariorilor se incadreaza in aceasta ultima categorie (peste 95%). Acestia pun mai multe meciuri pe un singur bilet bazandu-se numai pe noroc. Un parior profesionist nu considera pariurile ca fiind un joc de noroc. Un parior profesionist se comporta ca un om de afaceri. El nu investeste in 10 locuri in acelasi timp in speranta ca “va prinde ceva”. El investeste inteligent, numai in acele ocazii in care a facut o analiza amanuntita si a studiat inainte de a putea spune ca acel meci ii va aduce un profit sigur. Principala trasatura de caracter a unui parior profesionist este pragmatismul.  Acesta va alege intotdeauna castigurile sigure, cele practice in locul celor teoretice. Fii rabdator, pariaza pe un singur meci numai dupa ce ai facut o analiza completa. Logica trebuie sa fie motivul alegerii facute in detrimentul tentatiei de a castiga o suma mare imediat.

De ce credeti ca anumite case de pariuri nu va permit parierea unui singur eveniment pe bilet sau va ofera "bonusuri" pentru pariuri "combo"? Raspunsul este simplu: pentru ca sansele de castig scad direct proportional cu numarul de meciuri jucate pe un singur bilet!

Regula nr. 2: -  Pariati suma pe care va permiteti sa o pierdeti!

Un alt lucru pe care trebuie sa-l luati in calcul este managementul banilor. Fiecare jucator stie cati bani isi permite sa investeasca. Odata ce suma totala este stabilita, trebuie impartita in asa fel incat un pariu sa nu depaseasca 10% din suma totala. De exemplu, daca aveti 500 de RON in cont, primul pariu nu trebuie sa depaseasca 50 de RON. Suma pariata trebuie sa ramana constanta pana la atingerea target-ului propus (sa zicem 1000 RON). Felul in care iti manageriezi banii este fundamental in procesul de pariere.

Regula nr. 3: -  Nu iti pune toti banii la o singura casa de pariuri!

Nu iti pune toti banii la o singura casa de pariuri. In loc sa pui 1000 RON la o singura casa de pariuri online mai bine pui cate 100 RON la 10 case diferite. Atunci cand vrei sa castigi trebuie sa analizezi toate cotele si sa o alegi pe cea mai buna. Extista o competitie acerba intre casele de pariuri online si de aceea uneori cotele mecurilor difera de la o casa la alta. Impartirea banilor intre mai multe case de pariuri iti permite sa alegi toate tipurile de pariuri disponibile, cele mai mari cote, bonusuri multiple si substantiale!

Gandeste ca pariurile sportive sunt o cale de castig, o afacere nu o distractie! Pentru majoritatea oamenilor pariurile reprezinta doar o cale de relaxare, o distractie. Dar sunt persoane, ca si tine, care vad pariurile sportive ca o eficienta metoda de a investi si de a obtine profit. Aceia din prima categorie nu vor castiga bani niciodata!