Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Nadal revine la Openul Braziliei

Nadal spera sa nu mai intervina nimic pana la Openul Braziliei.

Rafael-NadalFostul lider mondial isi va face revenirea pe teren la competitia care va debuta in 11 februarie, anunta ATP.

Rafael Nadal este tot mai aproape de a juca primul sau meci oficial dupa accidentarea de la genunchi suferita vara trecuta la Wimbledon, acolo unde a parasit turneul in mansa secunda, fiind invins de Lukas Rosol, pe atunci numarul 100 in ierarhia mondiala.
Ibericul ar fi trebuit sa revina pe teren la finalul lunii decembrie, la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, insa nu a putut face acest lucru din cauza unui virus stomacal.
Aceeasi problema de sanatate l-a impiedicat sa fie prezent si la primul turneu de Grand Slam al anului, care se desfasoara in aceste zile la Melbourne, acolo unde tenismanul in varsta de 26 de ani a jucat anul trecut finala in fata lui Novak Djokovic, jucator cotat cu 1.83 sa-si pastreze trofeul.
Site-ul ATP anunta insa ca Nadal, care ocupa locul 4 in clasament in acest moment, este pregatit sa joace incepand cu 11 februarie la turneul de la Sao Paulo, o competitie indoor la care tenismanul iberic a luat parte ultima oara in 2005.
Acesta este un bun prilej pentru spaniol sa-si verifice potentialul inaintea turneelor Master de la Miami si Indian Wells, pe care spera sa le abordeze intr-o forma buna.
Scopul principal al lui Nadal este insa acela de a ajunge la potential maxim in sezonul de zgura, care se va incheia cu turneul de Grand Slam de la Roland Garros, pe care ibericul are cota 1.83 sa-l castige pentru a opta oara.