Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Sper sa antrenez in Anglia - Guardiola

Lui Guardiola ii este dor de gazon.

guardiolaFostul antrenor al Barcelonei a vorbit in premiera despre dorinta sa de a pregati o echipa din Premier League in viitor.

Aflat la New York in vacanta, Josep Guardiola a dezvaluit pentru prima oara planurile sale de viitor, declarand ca i-ar placea sa antreneze o echipa din campionatul Angliei.
Spaniolul a plecat de pe banca Barcelonei vara trecuta, dupa patru ani in care a cucerit 14 trofee alaturi de catalani, spunand ca are nevoie de un an de pauza dupa o perioada extrem de solicitanta din punct de vedere fizic si mental.
Cu bateriile incarcate, Guardiola spera acum sa prinda un angajament la un club mare, printre formatiile care au fost legate de numele sau numarandu-se Chelsea, Manchester City, Bayern Munchen si AC Milan.
In Anglia fanii te sustin mereu, spre deosebire de tarile latine unde sunt alaturi de tine cand joci, dar te vor omori daca vei pierde. Josep Guardiola
Tehnicianul in varsta de 41 de ani ar dori ca viitoarea destinatie sa fie Premier League, iar presa britanica sustine ca patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, este dispus sa-i ofere un salariu de 22 de milioane de euro pe an ca sa preia echipa cotata cu 1.083 sa termine acest sezon in Top 4 si cu 17.00 sa castige titlul.
„Ca fotbalist nu am avut ocazia sa-mi implinesc visul de a juca in Anglia, dar sper ca in viitor sa am oportunitatea de a antrena acolo”, a declarat Guardiola.
„Este ceva unic sa fii parte din atmosfera acestei ligi, care are suporteri incredibili si fotbalisti de mare calitate.”
„Sunt inca tanar si sper ca intr-o zi sa ma bucur de toate aceste lucruri care contribuie la spectacolul din Premier League.”