Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Suntem Inter, vrem in finala - Stramaccioni

Stramaccioni este hotarat sa-si duca echipa in ultimul act al Cupei Italiei.

andrea-stramaccioniTehnicianul lui Inter este increzator ca milanezii vor trece in aceasta seara de Bologna in Cupa Italiei si se vor califica in semifinalele competitiei.

In Cupa Italiei au mai ramas doua necunoscute in privinta formatiilor care vor completa tabloul semifinalelor, dupa ce Juventus si Lazio au obtinut calificarea si se vor intalni in dubla mansa pe 22 si 29 ianuarie.
In cel de-al treilea sfert de finala, Inter este cotata cu 1.57 sa invinga in aceasta seara pe Bologna in timpul regulamentar si sa obtina o calificare cotata la 1.20, performanta de care antrenorul Andrea Stramaccioni este aproape sigur.
„Noi suntem Inter si vrem in finala, cu tot respectul pentru adversarii pe care ii intalnim, tinta noastra este sa castigam trofee.”
„Bologna este o formatie redutabila, a eliminat pe Napoli, finalista editiei trecute, insa noi suntem concentrati si pregatiti sa invingem”, a declarat tanarul tehnician despre confruntarea in care Inter are cota 2.40 sa conduca atat la pauza, cat si la final.
E un meci foarte important pentru noi si vom da totul pentru a ne califica. Stefano Pioli
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, Unibet va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta noastra fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.
Cotata cu 6.00 sa castige in timpul regulamentar si sa produca o noua surpriza in Cupa Italiei, Bologna are un moral bun dat de victoria cu 4-0 din ultima etapa contra lui Chievo, elevii lui Stefano Pioli fiind pregatiti sa faca din nou un meci mare pe San Siro, dupa ce sezonul trecut s-au impus cu un categoric 3-0.