Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Emery, noul antrenor al lui FC Sevilla

Michel a castigat sase meciuri in 19 etape cu Sevilla..

michelClubul spaniol l-a demis ieri pe Michel si l-a instalat pe banca tehnica pe fostul antrenor al Valenciei, care va pregati echipa pana in iunie 2014.

Conducerea andaluzilor a motivat ca decizia demiterii lui Michel a fost luata ca urmare „a seriei slabe de rezultate”, in urma careia echipa a ajuns pe locul 12 in Primera Division.
Ex-internationalul spaniol fusese numit in functie in luna februarie a anului trecut, dar in acest sezon nu a gasit solutiile pentru revigorarea echipei care castiga Cupa UEFA in 2006 si 2007.
Gruparea andaluza a pierdut cinci din ultimele sapte partide disputate in competitia interna, iar infrangerea din weekend cu Valencia, 0-2, i-a semnat sentinta lui Michel.
Acesta a fost inlocuit cu Unai Emery, cel care a fost demis in noiembrie de Spartak Moscova, echipa la care a rezistat doar sase luni.
Aflat pe banca Valenciei in perioada 2008-2012, tehnicianul in varsta de 41 de ani va debuta alaturi de noua sa formatie maine, pe terenul lui Real Zaragoza, intr-un meci din prima mansa a sferturilor Cupei Regelui.
Sevilla are cota 2.60 sa se impuna, un rezultat de egalitate este cotat la 3.20, in vreme ce victoria gazdelor beneficiaza de cota 2.70.
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, Unibet va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta noastra fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.
Echipa romanului Cristian Sapunaru nu traverseaza nici ea o perioada prea buna, pierzand trei din ultimele patru partide in campionat, cota pentru a obtine un rezultat pozitiv in intalnirea de miercuri seara fiind de 1.53.