Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Wenger il pierde pe Arteta

Arteta a marcat patru goluri in acest sezon.

mikel-artetaManagerul lui Arsenal s-a declarat dezamagit ca nu va putea conta in urmatoarele trei saptamani pe influentul mijlocas, care s-a accidentat aseara.

Tunarii au pierdut ieri meciul de pe teren propriu cu Manchester City, 0-2, iar ca ziua sa fie complet ratata, au aflat ca nu se vor baza pe Mikel Arteta timp de trei saptamani.
Mijlocasul in varsta de 30 de ani s-a accidentat destul de serios la gamba si il lasa pe Arsene Wenger intr-un moment important al sezonului, in care tunarii trebuie sa se apropie cat mai mult de locurile de Liga Campionilor, avand cota 2.20 sa termine in Top 4.
Spaniolul va rata in primul rand rejucarea meciului din FA Cup, contra lui Swansea, care va avea loc la mijlocul acestei saptamani, intalnire pe care gruparea londoneza are cota 1.53 sa o castige in 90 de minute.
Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, Unibet va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta lor fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza.
Referitor la absenta lui Arteta, Wenger a spus: „Este o mare pierdere, pentru ca el ne ofera experienta si stabilitate la mijlocul terenului, plus ca interpreteaza foarte bine jocul din punct de vedere tactic.”
Francezul spune ca ar vrea sa mai transfere pe acel post un jucator in perioada de mercato, dar considera ca acest lucru este destul de dificil de facut.
„Sa gasesti acum un fotbalist de calibrul lui Arteta inseamna sa ai mult noroc. Incercam din greu sa facem acest lucru, dar nu va pot da niciun nume”, a afirmat Wenger.
Revenit dupa o pauza de trei luni, Abou Diaby i-a luat locul lui Arteta in meciul cu City, dar a fost schimbat dupa numai o ora de Aaron Ramsey.