Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Berankis nu se teme de Murray

Murray spera sa continue evolutia buna de pana acum.

andy-murrayObisnuit sa se antreneze cu tenismanul scotian, Ricardas Berankis spera sa-i faca fata acestuia cu brio in turul 3 la Australian Open.

Cei doi jucatori nu s-au intalnit niciodata intr-un meci oficial, dar Andy Murray (3) a dezvaluit ca se antreneaza cu lituanianul atunci cand le permite programul in timpul turneelor.
Ultima oara cei doi s-au pregatit impreuna la Brisbane, turneu pe care britanicul l-a si castigat, iar acum se vor duela pentru un loc in optimi la Melbourne, competitie pe care scotianul are cota 3.75 sa o castige.
„Nu va fi o surpriza sa-l vad pe Andy dincolo de fileu, asa ca sunt foarte calm si increzator in fortele mele”, a declarat tenismanul aflat pe locul 110 in ierarhia mondiala.
Berankis a avut probleme serioase la inghinali inaintea acestui turneu, dar pare sa-si fi revenit, iar in turul 2 a obtinut o victorie mare in fata lui Florian Mayer (25), pe care l-a invins in trei seturi, 6-2, 6-3, 6-1, cota sa pentru un succes si in fata lui Murray fiind de 26.00.
„Cu siguranta joaca bine daca a invins atat de lejer un tenisman ca Mayer”, l-a laudat scotianul pe adversarul sau cotat cu 11.00 sa castige primul set.
„Desi nu este un tip foarte inalt, Ricardas loveste foarte tare mingea de pe fundul terenului si este un jucator foarte agresiv”, a continuat Murray caracterizarea jucatorului in varsta de 31 de ani.
Tenismanul din Marea Britanie are cota 1.01 sa se impuna, in vreme ce un succes in minimum de seturi beneficiaza de cota 1.16.