Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

Djokovic a castigat turneul Australian Open

Rafa Nadal, debut perfect la Australian Open

Novak Djokovic a castigat primul turneu de Grand Slam al anului 2015, Australian Open, dupa o finala superba cu scotianul Andy Murray.

The Joker s-a impus in patru seturi, scor 7-6 , 6-7 , 6-3, 6-0, dupa trei ore si patruzeci de minute.

Finala din acest an a Openului Australiei a fost una epica, cel putin in primele doua seturi, ambele decise la tie-break.


"The Joker" si Andy s-au luptat fantastic pentru fiecare minge, diferenta fiind facuta de inspiratia de moment a fiecaruia.

Numarul 1 ATP a fost chiar nevoit sa treaca peste mici probleme medicale dupa ce a alunecat si s-a lovit la mana dreapta, dupa numai cateva minute acuzand dureri la glezna.

A depasit insa aceste afectiuni si, din setul al treilea, a zburdat practic pe teren.

Murray i-a dat o replica excelenta in primele doua seturi, insa a cedat inexplicabil, atat fizic cat si psihic, din game-ul sapte al setului III.

Astfel, de la 1-1 la seturi si 3-3 in setul III, Djokovic a castigat nu mai putin de noua game-uri consecutive si si-a adjudecat trofeul.

Pentru Novak Djokovic este trofeul cu numarul cinci la Australian Open, dupa cele din 2008, 2011, 2012 si 2013, si cel cu numarul opt la turneele de Grand Slam.

Novak Djokovic - Andy Murray 7-6 (5) / 6-7 (4) / 6-3/ 6-0