Avancronici si pronosticuri

Convertor Cote

Convertorul de Cote va converti cote între cota zecimală (de exemplu: 1.33), fracțională (exemplu: 1/2) și americană (exemplu: -200 sau 120).

Pronosticurile cele mai bune! Fotbal, tenis, hochei, baschet si alte sporturi

FC Trencin (Slovacia) vs. Steaua Bucuresti (Romania)

FC Trencin (Slovacia) vs. Steaua Bucuresti (Romania) - turul doi preliminar al Ligii Campionilor - 14 sau 15 iulie 2015

FC Trencin (Slovacia) vs. Steaua Bucuresti -  14 sau 15 iulie 2015Steaua a aflat numele adversarei pe care o va intalni in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, in cursa pentru zecile de milioane de euro pe care campioana Romaniei le vizeaza prin participarea in grupe.

Campioana Romaniei se va duela cu formatia slovaca AS Trencin, cea mai dificila adversara pe care o putea intalni in aceasta faza a competitiei. Prima mansa se va disputa pe 14 sau 15 iulie in deplasare, urmand ca returul sa se dispute o saptamana mai tarziu. Steaua trebuie sa treaca de trei tururi de calificare pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor. Trencin este campioana Slovaciei, iar cel mai periculos jucator este atacantul brazilian Jairo. Adversara Stelei a castigat in premiera titlul in acest sezon, dupa ce anul trecut a terminat pe doi. De asemenea, in acest an a mai castigat si Cupa Slovaciei. La prima participare in cupele europene, in urma cu doi ani, Terncin a fost eliminata de Astra Giurgiu. Antrenorul echipei este Martin Sevela.Pronostic :  FC Trencin 1-2 Steaua Bucuresti